Vi valgte herefter deres menu, som bestod af forret, suppe, hovedret og dessert, hvor man havde mulighed for at vælge anden suppe eller hovedret fra a la carte menuen. Vi ændrede suppen men beholdt hovedretten.
Forretten bestod af flere små thaipas, som de kalder dem. En slags Thai Tapas så navnet passer udmærket. Den bestod bl.a. af nogle thai frikadeller; en klassisk og en med rejer, en svamp med fyld og en forårsrulle med hel reje. Alt var lækkert og velsmagende.
Inden hovedretten fik vi en stjernesuppe med andebryst. Vi valgte denne fordi den lød usædvanlig og vi havde lyst til lidt mere end en klassisk Tom Yam. Suppen var rimelig sød og som forventet helt anderledes end de typiske Thai supper. En virkelig delikat suppe jeg uden tvivl vil vælge igen.
Til hovedret fik vi langtidsstegt poussin serveret med grøntsagsrulle, ris pyramide og en velsmagende rød karry. En velstegt fugl med skønt tilbehør, der klart kan anbefales.
Til dessert fik vi en tallerken med frisk mango, Thailandsk pandekage, is, jordbær og 4 thailandske frugter heriblandt min ynglings frugt Rambutan.
Vi havde en rigtig lækker aften på Khun Juk og jeg har allerede aftalt at tage derhen igen; både med min kæreste og veninden jeg besøgte stedet med denne aften, så jeg ender nok med at blive endnu en stamkunde af stedet :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar