mandag den 17. februar 2014

Med Copenhagen Diningweek på Cortona

Restaurant: Cortona
Hjemmeside: http://www.cortona.dk/

Cortona var vores andet og sidste restaurant besøg under Copenhagen Diningweek.

Stedet er indrettet lidt gammeldags med stemning og lyserøde vægge.

Menuen var denne aften:
Pasta med tomat, ost og kødboller.
Rødvins braiseret kalvekinder med kartoffel og polenta.
Italiensk kage med ricotta og pære.

Pasta forretten var udmærket med nogle dejlig saftige kødboller, omend jeg syntes, at 2 stk. i den størrelse var lidt i underkanten. Kalvekinden var dejlig mør og havde en skøn smag. Og desserten var ok, men nok ikke lige noget for mig.

Cortona har i lang tid stået på vores liste over steder at besøge, men efter dette besøg kan jeg måske godt vente lidt. Det var godt nok til en så billig menu, men måske bare ikke så tillokkende - ikke dårlig overhovedet, men bare ikke bedre end så mange andre steder. Jeg tror dog, at deres sædvanlige menu er en hel anden oplevelse, så vi skal nok komme tilbage.

Ingen kommentarer: