søndag den 5. maj 2013

Nam Nam

Restaurant: Nam Nam
Hjemmeside: http://restaurantnamnam.dk

Dette var vores første besøg på Nam Nam, der serverer mad, som man finder den i Singapores gadekøkkener. Vi bestilte deres "Makan Kaki Besar" menu, der bestod af 8 serveringer fra deres menukort.

Retterne var denne aften:
Snack udvalg: (1 servering)
Kikærte fritter med løg, spinat, grøn chili og friske krydderier.
Cashewnødder krydret med friske karryblade, chili, spidskommen og havsalt.
Rejechips.
Sprød stegte Gnetum Gnenom frø.

Fisk og skaldyr: (4 serveringer)
Singapore chili krabber.
Rulle med fyld af krabbe, rejer og urter.
Aromatisk skaldyrs suppe med kylling og kokos.
Kammusling ceviche med mango, fennikel, chili, rødløg, sesam, koriander og lime.

Roti prata: (1 servering)
Flying Cheese: "pandekage" fyldt med ost, spinat, koriander og grøn chili.

Hovedret: (1 servering - 2 slags)
BBQ gris med pickles og okra.
Five spice and serveret med kål.

Dessert: (1 servering)
Kokos is serveret med ananas sorbet og braseret ananas.


Vores favoritter var desserten, kammuslingerne og "Flying Cheese", der var en interessant pandekage lignende ting med tynde og sprøde lag dej med et godt smagfuldt fyld. Vi havde en god aften, men skal jeg være helt ærligt, så havde jeg forventet mig mere af stedet. Jeg kan dog ikke udelukke, at vi vender tilbage til en mindre middag engang. Denne menu var alt for stor.

Ingen kommentarer: