lørdag den 5. juni 2010

The Ledbury

Restaurant: The Ledbury

Dette var vores første besøg på The Ledbury og vi valgte deres tasting menu med vinmenu til. Og vi blev ikke skuffede. Inden menuen fik vi et par snacks. Først en chip med røget dip på toppen.
Og derefter en tun tatar.
Første ret i menuen var grillet makrel med agurk, sennep og shiso.
Og derefter fik vi blæksprutte risotto med pinje kerner, sherry og blomkål. Meget usædvanligt med en risotto uden ris. Istedet var blæksprutten snittet fint og gav illusionen af en risotto. En interessant og velsmagende ret som selv Sebastian, der normalt ikke spiser blæksprutte, kunne lide.
Tredie ret var selleri bagt i aske med hasselnødder og vildsvins "kromeski", som er en slags cylindrisk krokette. Aftenens første højdepunkt. Det smagte himmelsk.
Bagt havbars.
Jeg fik desværre ikke et ordentlig billede af hovedretten, som ellers også var noget af en favorit af vores. En skøn lammeret.

Vi valgte at tilføje en osteret. Hvor vi hver valgte 5 oste fra deres ostebord og fik lidt nødder og vindruer til.
Predessert.
Desserten var karameliseret banan med en tahiti vanilje is til.
Vi havde en dejlig aften på The Ledbury og de er absolut gode til at sammensætte en tasting menu, så på trods af en virkelig besværlig adresse vender vi tilbage til dette usædvanlige og smagfuld restaurant.

Ingen kommentarer: