Restaurant: Pierre André
Sebastian fik først en stegt ande fois gras med sprød dej, rabarber, spinat og portvins sovs.
Hjemmeside: http://www.pierreandre.dk/
Dette var ikke vores første besøg på Pierre André men det er første siden at de ændrede deres koncept for år tilbage. De var før et lidt finere sted og de satser nu mere på god solid mad, lidt som restaurant alsace.
Jeg startede med en grillet hummer med nye kartofler, brøndkarse og røget mayonnaise. Dette var en let og meget smagfuld ret. Jeg var først lidt skuffet over at retten blev serveret kold, men retten var virkelig lækker.
Til hovedret fik jeg dagens fisk som var slethvar med hvide og grønne asparges, kartofler og mørkler.
Og Sebastian fik braseret lammeskank med forårsgrønt. Han sagde den var ok, men ikke bedre end den han fik på allo allo til betragtelig færre penge. Dette var dog mest fordi at han bedre kun lide det tilbehør han fik på allo allo.
Vi fik to af deres desserter som vi delte halvvejs.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar