lørdag den 18. juni 2011

Marv og Ben

Restaurant: Marv og Ben

Vi fik først nogle snacks; nogle rodfrugts chips med dip, friture stegte griseører og det bedste var stegt rugbrød med marv og sagogryn på toppen.


Vi valgte hver to forretter, to hovedretter og en dessert. Man kan nøjes med tre retter og sikkert endda blive mere end mætte af det, men prisforskellen er så lille, at man ligesågodt kan prøve noget mere.

Vi startede med en "kartoffel mad"; kartofler med grønne asparges og rygeost.


Og anden forret var kalvetunge med en blanding af kål og krydderurter. Denne ret blev kaldt for "Mark, have og grøftekant".


Begge forretter var rigtig gode. De kunne dog godt have haft lidt mere salt.

Min første hovedret var torsk med bacon, rødbeder og en dejlig blød kartoffel mos. Dette var en skøn fiskeret, der dog var lige rigelig stor, da vi jo skulle have 5 retter.


Og Sebastian fik kalv med løg, saltbagt selleri og ramsløg.


Og vores sidste hovedret var lam med blandet rodfrugter og løvstikke.


Vi skulle kun have en dessert, men valgte at dele dem halvvejs, så vi kunne smage begge.

Den ene var citronfromage med hvid chokolade, sprød marengs og citron melisse.


Og den anden var rabarber med mazarin kage og yoghurt is.


Begge desserter var lækre, men citron fromagen var klart den bedste.

Marv og Ben er ikke perfekte; De var langsomme, hvad de var klar over, da Sebastian fik gratis dessert vin som undskyldning. Nogle retter var ikke salte nok og andre (hovedretterne) var bare forkert sammensat med enten for meget tilbehør til kødet eller omvendt. Men helt ærligt; alt er tilgivet, for til 350 kr. for 5 retter kan man altså ikke forvente perfektion og prisen taget i betragtning, syntes jeg, at de serverede noget fremragende mad, og jeg vender gladelig tilbage hertil.

Ingen kommentarer: