søndag den 27. februar 2011

Melee

Restaurant: Mêlée
Hjemmeside: http://melee.dk/

Mêlée har sjældent åbent en lørdag og da Sebastian arbejder om aftenen til hverdagen har vi aldrig kunnet finde et tidspunkt til at besøge restauranten. Men i fredags besøgte jeg Mêlée for første gang sammen med en veninde Katrine.

Vi valgte begge at vælge vores egne retter fremfor at tage deres faste menu. Til forret fik vi begge stegte kammuslinger med hvide bønner, peberfrugt, chili og salvie. Retten var meget anderledes for en kammusling ret; den var meget mere grov end normalt men den smagte skønt.
Til hovedret valgte vi begge deres signatur ret; en "Onglet" bøf med kartofler, skallotteløg som rå og bagte samt en lækker sovs. Igen en meget rustik ret der smagte fantastisk. Kødet var meget rødt men stadig dejlig mør og smagfuld. Alligevel anbefaler jeg folk med skræk for rødt kød at holde sig fra denne ret.
Til dessert fik jeg Ananas med karamel fløde og vanilje.
Og Katrine fik en "Baba" kage med Armagnac og cremefraiche.
Desserterne var udmærket men de to forrige retter var alligevel klart bedre.

Mêlée er et sted med masser af stemning. Når først stedet er fyldt op er den meget fyldt op og der er ikke meget plads til at bevæge sig rundt og stemningen er højt både hos betjeningen og gæsterne. Og maden er simpel, rustik og meget smagfuld. Jeg ville gerne tilbage men ved ikke om jeg kommer det. Det er bare for besværligt når de ikke har åben en lørdag og så er jeg ikke sikker på at stedet falder i Sebastians smag.

Ingen kommentarer: