søndag den 25. april 2010

Public House - en gastro pub

Restaurant: Public House

Vi har været på Public House to gange nu.

Først en travl Lørdag aften. Det var deres første aftenservering denne aften og jeg synes at de klarede det rigtig godt.


Denne aften fik vi følgende retter:

Sebastian startede med en oksehale consommé med porrer og grønne asparges.

Og jeg fik en stykke fois gras med kanin stykker og med lidt grønt og abrikoser som tilbehør.
Til hovedret fik Sebastian et stort stykke lam.
Og jeg fik en shepperd's pie af irsk lam og med en side order af smørstegte grøntsager.
Til sidst valgte Sebastian at få en udvalg af engelske oste istedet for en dessert. Den bestod af tre stykker ost med smørstegt brød til.
Og jeg valgte en "bread and butter pudding".

Maden var ok og især når man tager prisen i betragtning havde vi en dejlig aften. Men jeg fortrød klart at jeg ikke havde taget "fish and chips" istedet for min pie og vi endte derfor med at tage en frokost på stedet Søndagen efter.

Til frokost har de et mindre menu kort og vi endte begge med at starte med en ærtesuppe og derefter at få en omgang "fish and chips".

Ærtesuppen er klart det bedste vi har fået dette sted. Den smagte dejligt med stykker af bacon i sig og friske ærter og en lille oste bolle ved siden af.
Fisken var også god omend ikke helt så god som den vi får på vores favorit sted i London.

Vi vender klart tilbage til dette sted men jeg tror mere på at det bliver til frokost end til aften.

Ingen kommentarer: