torsdag den 16. januar 2014

Kul

Restaurant: Kul
Hjemmeside: http://restaurantkul.dk

Dette var vores første besøg på restaurant Kul, der ligger kødbyen. Stemningen var hyggelig og uformel med åben køkken, så man kunne se direkte ud til kokkene, der lavede ens mad, og da de fleste retter blev grillet på stedet, betyder det også en god blanding af fantastiske dufte i hele restauranten - dog ikke så meget, at det blev generende.

Vi besøgte stedet med mor mellem jul og nytår, og hendes første ret var:
Rødtunge med grønne oliven og appelsin.

Og Sebastian og jeg delte tre forretter:
Ibérico skinke med tempura blæksprutte og sort hvidløg.
Store rejer med spicy avokado.
Jomfruhummer tatar med bøgehatte og puffet gris.

Og som hovedret delte vi en "dele ret":
Brød Charlotte med anderagout og sprødt grønt.


Min favorit denne aften var klart Ibérico grisen med blæksprutte og hvidløg, der var en overraskende god kombination. Derudover var anderagouten serveret i det hule brød en sjov og anderledes oplevelse, og så syntes jeg, at det er hyggeligt med dele retter. Det var dog en meget stor portion, så jeg syntes, at det var fint, at vi var tre om at dele fremfor bare to.

Vi kunne godt lide Kul, og vender sandsynligvis tilbage en dag.

Ingen kommentarer: