Restaurant: Tapasbaren
Hjemmeside: http://tapasbaren.dk/
Vi valgte 5 stykker tapas til deling hvoraf den ene var en lidt større portion. De blev serveret af to omgange.
Først fik vi albondigas, som er spanske kødboller i tomatsovs, kyllingkroketter og potatas bravas, stegte kartofler med en hvidløgs mayo til.
Og derefter fik vi champignoner i sherry og konfiteret svinekæber med rødbeder og fine grønne bønner.
Vi synes nok at det var lidt en blandet fornøjelse. Kødbollerne var skuffende - dette er ellers min favorit tapas på mange andre tapas steder. Svinekæberne, champignonerne og kartoflerne var god tapas og kyllingkroketterne var måske lidt under middel men til gengæld kunne jeg godt lide at de blev serveret med deres egen mojo sovs. Vi er ikke sikre på at vi vender tilbage igen - ikke fordi at vi synes at de var dårlige men fordi at der bare ikke er så meget andet at prøve på deres menu kort.
2 kommentarer:
Det ser nu virkelig lækkert ud - elsker tapas :-)
Mange hilsner
Birthe
Jeg må sige, at Tapasbaren er en af de større skuffelser, jeg har oplevet i København. Det hele sejlede i olie, og mange af serveringerne mindede meget om hinanden.
Mvh.
Lasse
P.S. Tak for god blog!
Send en kommentar