Anden anti pasti var en rulle af perlehøne på en fennikel salat. En lækker og saftig ret, der nok var min favorit anti pasti denne aften.
Tredje anti pasti var marinerede artiskok hjerter med parmesan. Lækker og simpel.
Fjerde anti pasti var roastbeef marineret i balsamisk eddike med en blanding af parmesan og persille på toppen. Denne lækre ret er en genganger på L’altro og synes altid at være til stede blandt deres anti pastier.
Sidste anti pasti var ristet brød med græskar og porre på toppen. Jeg fandt at denne ret smagte bedst hvis man både fik noget af den søde græskar og den mere løgagtige porre i samme bid, ellers var græskaret for sød i smagen men sammen fungerede det fint.
Aftenens suppe var lavet på linser og blev serveret med en pasta af friske gulerødder.
Vi fik herefter en pasta ret med pancetta, tomat og peberfrugt. En simpel og let olieret pasta ret.
Og hovedretten var and med en varm salat af en spinat lignende kål og pinjekerner. Det var en virkelig lækker og saftig and med et dejligt tilbehør.
Desserten var karamel panna cotta med frisk æble og kage krummer på toppen.
Og til alt det lækre mad fik vi en flaske Traminer delle venezie, Cesconi, 2004. En meget speciel vin som var tør på den frugtige og søde måde.
Vi havde en dejlig aften og jeg besøger gerne stedet igen. Skal jeg være helt ærlig tror jeg at jeg foretrækker Famo restauranterne men L’altro er skam også et besøg værd og er man Famo fan bør man også prøve dette sted. Og så er det en fordel at man som regel kan få bord med kort varsel, hvor man skal bestille bord på Famo og Famo 51 i god tid.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar