onsdag den 5. september 2012

Sukiyaki og Nimb bar

Restaurant: Sukiyaki
Hjemmeside: http://www.sukiyaki.dk/

Efter successen med teppanyaki i Berlin måtte vi prøve det igen her i København, og derfor besøgte vi restauranten Sukiyaki, som har teppanyaki som et af sine specialiteter.

Vi startede med at få en lille syrlig og frisk snack med grøntsager og glasnudler. Og derefter fik vi vores bestilte forretter, som bestod af nogle gyoza, en tempura blanding og en miso suppe. Miso suppen var udmærket, men jeg foretrækker nok en med tofu i, hvor denne var klar med minimal mængde fyld. Gyozaerne var lidt for store i det og mindede derfor næsten mere om en pierogi end en gyoza. Fyldet til gengæld var dejlig saftig og smagfuld. Tempura blandingen indeholdt 3 rejer og en masse grønt - 1 stk. af hver, så den var lidt svær at dele. Men det var sjovt at prøve så bred en blanding af tempura grønt.Herefter fik vi teppanyaki, hvor vi bestilte følgende retter fra ala carte menuen:
stegte ris
andebryst
sorte tigerrejer
svampeblanding

Af disse retter var det klart svampeblandingen og tigerrejerne, der smagte bedst. De stegte ris var også gode, men måske ikke så nødvendige, og andebrystet smagte godt, og især hvis man fik noget af det lækre sovs med i hver bid, men jeg ville nok ønske, at den havde været stegt lidt mindre well-done.Vi valgte ikke at få mere herefter. Egentlig ville vi have afsluttet med sushi eller dessert, men da de havde fået lidt for travl med et anden bord, og vi derfor ikke mente, at vi fik opmærksomhed nok, valgte vi at afslutte middagen her.

På trods af at min anmeldelse måske lyder lidt tvivlende, er vi faktiske ikke i tvivl om, at vi besøger stedet igen. Teppanyaki ideen er klart noget der tiltaler os, og næste gang vi er der, vil vi have en af deres faste menuer - måske den med hummer og okse retterne.

Bar: Nimb bar

Efter middagen fik vi et par drinks på Nimb Bar, der ligger på 2. etage af Nimb bygningen i et stort flot og fornemt lokale. Stemningen var afslappet, drinksene gode og betjeningen usnobbet men præcis. 

Her kommer vi også tilbage :)

Ingen kommentarer: