tirsdag den 27. september 2011

Sushi eksperimentet - Izumi Sushi

Restaurant: Izumi Sushi (Charlottenlund)
Hjemmeside: http://www.izumirestaurant.dk/Velkommen

Dette var vores første besøg på Izumi Sushi i Charlottenlund, og vi endte der mest, fordi vi ville besøge Danmarks Akvarium, der også ligger i Charlottenlund og i øvrigt kan anbefales. Den er godt nok ikke så stor, men udvalget af fisk mm. er interessant.

Vi fik til denne frokost:
1 starter; Izumi style sashimi med laks, tun og hvidfisk
2 nigiri; laks og kingfish
3 ruller; ål uramaki med teriyaki og avokado på toppen, kingfish uramaki med jalapeñodressing samt en futomaki med tempura stegt softshell krabbe med avokado, agurk, tobiko og jalapeñodressing.

Sashimi'en var rigtig lækker. Fisken var blød og smagfuld og marinaden passede fint dertil. Den bestod af måske soya, olie, sesam og en tang salat. Som sagt smagte det lækkert, og vi mener faktisk, at dette var frokostens bedste stykke sushi.Begge Nigirierne var gode, men ikke de bedste vi har fået. Rullerne var gennemsnitlige gode uden at være fantastiske, men skal vi vælge en favorit må det være åle rullen, der var lidt mere elegant og smagfuld end de andre.Service var udmærket - venligt og afslappet, men fordi der er tale om kun en frokost, så vil jeg ikke give dem top karakter, da det vil være unfair over for de andre steder, som jeg vurderede ud fra aften service. En ting vil jeg dog lige bemærke. På Izumi Sushi får man nogle gode genbrugelige spisepinde, og det syntes jeg er en fantastik ide, da de er meget nemmere at spise med. Det skal de have ros for.

Pointene bliver hermed
                           Bitten  Sebastian

1. Lakse nigiri             3,0      3,3
2. "Teriyaki ål" rulle      3,7      3,6
3. Izumi style sashimi      3,7      4,4
4. Resten af maden          3,4      3,5
5. Service/omgivelser       3,7      3,8

Izumi sushi får hermed en samlet karakter på 36,1.

Og hermed er Sushi eksperimentets resultat:
1) Sushitarien med 38,1 point
2) Izumi Sushi med 36,1 point
3) Fifty Fifty med 35,7 point

Jeg vil dog allerede nu afsløre, at der kommer en ny førsteplads med næste udgivelse af Sushi eksperimentet.

Ingen kommentarer: