søndag den 3. november 2013

Tøseaften på Enomania

Restaurant: Enomania
Hjemmeside: http://www.enomania.dk/

Enomania var et oplagt valg til denne tøseaften, da vi havde lyst til italiensk og vinbar - og den er jo begge. Personligt syntes jeg, at den minder mere om en restaurant end vinbar.

Vi fik denne aften:

Tagliolini med torsk og jordskokker
Risotto med karl johan svampe og braiseret svinekæber
Dådyrryg med kartofler, grønne bønner og balsamico sky
Lun mørk chokolade kage med æble puré, hasselnøddeis og sprøde hasselnødder.

og vinene hertil var:
Flor de Vis 2011 Vie di Romans
Barolo Baiolo 2009 Enzo Boglietti
Vino Nobile de Montepulciano riserva 2007 Sanguineto
Recioto della Valpolicella Cortegiara 2010 Allegrini


Favorit vinen denne aften var klart baroloen, der havde en fantastisk kraftig smag.

Og favorit retterne var pasta retten og risottoen tæt efterfulgt af desserten. Ideen med torsk og jordskok i en pasta ret var overraskende god og måske noget, jeg vil prøve af herhjemme, og risottoen havde en dejlig kraftig smag, og svinekæberne var super mørt og velsmagende dertil. Begge disse retter kan i øvrigt vælges som en større hovedret, hvis man gerne vil skippe kød hovedretten. Og det skulle jeg nok have gjort, da dådyr sjældent er blandt mine favoritter. Desserten var en lun chokolade kage ned en nøddeis til. Jeg havde været lidt skeptisk overfor denne, da jeg ikke altid er så meget for nødder i desserter, men den var faktisk ret god.

Vi havde en dejlig aften på Enomania. Lydniveauet er relativt højt, og serveringen kan være lidt ustabil. Vi havde kun bordet i 2 timer, og vi ville ikke havde nået desserten, hvis ikke de havde haft en frameldning, og vi endte med at være der i næsten 3 timer. Men stedet har klart en god stemning, og maden var god, og jeg kan ikke udelukke, at jeg vender tilbage en anden gang. Stedet har desværre ikke lørdags åben, så det bliver ikke så nemt at få Sebastian med derhen, da han arbejder primært om aftenen.

lørdag den 2. november 2013

Tilbage til Rebel

Restaurant: Rebel
Hjemmeside: http://www.restaurantrebel.dk

Dette var vores andet besøg på restaurant Rebel efter at de rev sig løs fra Oubæk's verden. Efter første besøg konkluderede vi, at selvom vi ville savne nogle af Oubæk retterne, så kunne vi godt lide den nye stil og menu. Og vi kan stadig godt lide den nye stil, men retterne imponerede nok ikke helt så meget denne gang som sidst.

Vi fik denne aften:
Solæg, løg, trøffelmayo og citron toppet med ekstra trøfler som et tilvalg (mig)
Kulmule, vilde svampe og brandade (Sebastian)
Tatar af okse, syltede bær og urtemayo (Sebastian)
Glaseret brissel, butternut og fedtegrever (mig)
Grisebryst, rødbede, peberrod og kartoffel med stegt foie gras som tilvalg (os begge)


Alle retter var gode, men der var ikke rigtig nogen favorit denne aften, og så ville jeg ønske, at de fjernede stegt foie gras som et tilvalg, og i stedet lavede en reel foie gras ret, hvor dette fantastiske stykke kød bedre kunne komme i fokus. Det samme gælder den hummer, jeg fik som tilvalg sidste gang. I begge tilfælde endte det med, at jeg ikke rigtigt syntes, at tilvalget passede ind. Tilvalget med trøffel ovenpå solægget denne gang var til gengæld ret oplagt.

lørdag den 26. oktober 2013

Amass og Noma - fantastiske på hver deres måde

Det var Sebastians fødselsdag i søndags, og lørdag fik han hans fødselsdags middag på Amass. Han havde bestemt sig for dette allerede sidst, vi spiste på Amass, og han var tidlig ude med sin bookning for at få et bord netop denne lørdag aften.

For et par uger siden kom han så til at se, at der var et ledigt bord til 2 på Noma til frokost om fredagen, og han fik mig overtalt til, da det var over 2 og et halv år siden sidst, vi var der, at selvfølgelig skulle vi også det. Så jeg tog en ferie dag på arbejde, og vi spiste frokost på Noma om fredagen og aften på Amass om lørdagen for selvfølgelig kan og bør hans fødselsdag fejres over flere dage, sådan ala julen med Lille Sebastians aftens dag på Noma, Sebastians aften på Amass og Sebastians dag i mine hænder. Sebastian kan godt få lidt storhedsvanvid til tider :)

Jeg tog ingen billeder på Noma, da der allerede bliver skrevet så meget om stedet, og engang imellem er det rart bare at læne sig tilbage og blive forkælet uden at skal tænke på den slags ting. Der er ingen tvivl om, at Noma er i konstant udvikling. Retterne er smagfulde og til tider meget opfindsomme. Det meste af tiden virker det, men engang imellem kan man også føle lidt at eksperimenterne tager lidt overhånd.

Vores favoritter til denne frokost var:
glaskål saft serveret i udhulet glaskål med en urtebuket til
en blæksprutte ret serveret i is tallerken
dessert med kartoffelmos og blomme på to måder, selve blommen som "mos" og en skum på kernen

Vi fik desuden mulighed for at se køkkenet ved dette besøg - og ikke bare serveringskøkkenet nedenunder men også produktionskøkkenet ovenpå og grillområdet bagved. Det var sjovt at se, hvor mange der skal til for at få det hele til at køre.

Og så til Amass.

Vi bestilte deres udvidede menu denne aften, der i alt kom op på 9 serveringer.

Sprød torskeskind fyldt med rillette på torskehoved
Saltet makrel, agurk, grillet skind, blomster
Let grillet blæksprutte, løg (ekstraret)
Minimajs og svampe med blåbærsovs (ekstraret)
Rå rejer, varmtrøget foie gras (genganger fra sidst)
Brændt grønkål, kyllingeskind, mandler
Vildand, rødbede, sort hvidløg, karl johan
Gulerødder og friskost (ekstraret)
Rehydreret dehydreret æble, is af sort peber, eddikekaramel, oregano


Den eneste ret, vi måske ikke var så glade for, var desserten med gulerødder, ellers var alle retter skønne, og vi er begge enige om, at aftenens bedste ret var den med svampe, en god kraftig og fed blåbærsovs og en variation på minimajs heribland det sprødtstegte "majshår" på toppen.

Eneste genganger fra sidst var rejerne med foie gras, ellers var alle retter nye. Vi fik også makrel sidst, men det var en helt anden ret. Jeg kunne rigtig godt lide denne let tilberedte makrel, hvor Sebastian måske foretrak den fra sidst.

Vi fik endnu engang vinmenu til maden, og det var stadig en rigtig god vinmenu med nogle gode og interessante vine, der passede godt til maden.

Vi er stadig meget begejstrede for Amass, og Sebastian har allerede erklæret, at der maksimalt må gå 6 måneder inden vi besøger stedet igen.

Amass er i min mening en helt anden oplevelse end Noma. Noma er eksperimenterende og let. Amass er opfindsom uden at være for udfordrende, og så er den fuld af gode fede og kraftige smage. Begge restauranter er fantastiske på hver deres måde, og vi vil klart komme tilbage til begge steder. Men mit gæt er, at vi kommer til at besøge Amass en del gange inden, at vi kommer tilbage til Noma igen.

Og om søndagen på Sebastians dag fik han "Lousiana Chicken Pasta ala Bitten" :)

søndag den 6. oktober 2013

Nimb Bar'N'Grill

Restaurant: Nimb Bar'N'Grill
Hjemmeside: http://bargrill.nimb.dk/

Vi startede med to forretter, som vi delte:
Friteret blæksprutte med grillet citron og en sort pebermayonnaise.
Stegt foie gras med kærnemælkspandekage, bacon og abrikos.

Den stegte foie gras var rigtig lækker, og tilbehøret passede godt dertil. Blæksprutten, mener vi dog begge, var lidt for solid i det. Vi ville hellere have haft flere stykker mindre blæksprutter.

Til hovedret fik Sebastian en god medium-rare hangersteak, og jeg fik deres burger. Burgeren bestod af en dejlig blød og relativ sød bolle - en brioche, en stor fed bøf, der var perfekt medium stegt og en god lagret cheddar ost. Vi fik det samme tilbehør, der kom ind i fælles skåle. Nogle fantastiske fritter og en god cæsar salat, som Sebastian syntes var så fantastisk, at jeg ikke nåede at få så meget af den. Jeg syntes også den var god, men jeg syntes nok ikke, at cæsar dressingen passede så godt til burgeren. Derudover fik jeg nogle små syltede agurker, en let krydret mayonnaise, og så bad jeg om noget ketchup også, da jeg nok fandt mayonnaisen for kedelig. Sebastian kunne dog rigtig godt lide den, så den fik han også :) Og så fik Sebastian en valgfri sovs til bøffen.


Det var en udmærket burger, men jeg foretrækker nok noget grønt i burgeren selv, og selvom jeg rigtig godt kunne lide, at bollen var så dejlig blød, så fandt jeg smagen for sød, og alt i alt kommer den lige netop ikke på min favorit liste over burgere.

Min liste over mine favorit burgere er derfor stadig (i alfabetisk rækkefølge):
Halifax's Lone Star burger
Retour Steak lunch burger

Og kommer vi tilbage til Bar'N'Grill en dag? Nej det gør vi nok ikke. Der var bare ikke noget, som vi ikke kan få lige så godt eller bedre et andet sted. Måske med undtagelsen af foie grasen, hvor det er ved at være svært, at finde steder der serverer en god stegt foie gras.

søndag den 29. september 2013

Pony

Restaurant: Pony
Hjemmeside: http://www.ponykbh.dk/

Nu fik vi os endelig taget sammen til at besøge Kadeau's lillebror Pony. Madstilen er lidt det samme som på Kadeau blot med et ala carte koncept fremfor de faste menuer, man kan få på Kadeau.

Vi startede med to snacks; ølpølser og røget laks med dild og kommen. Laksen i sig selv var udmærket, men jeg bryder mig absolut ikke om hel kommen. Ølpølserne var udmærket, men måske en lidt sær start på en måltid i sig selv.

Til forret fik Sebastian rå makrel med radisser, peberrod, dild og "rottehaler", der er en slags radisse. Jeg fik en bid af retten, og den var ok men lidt for syrlig til min smag. Jeg fik fintskåret rå blæksprutte, små blancherede blæksprutte arme, biodynamisk courgette som tynde rå skiver og stegte strimler, sprøde brødkrummer og bronzefennikel. Dette var en god ret omend ikke perfekt - forholdet mellem blæksprutte og grønt var lidt forkert i min mening, og måske ville lidt væde have gavnet retten.

Vi delte vores hovedretter, hvor den ene var grillet svinenakke med beder, flæskesvær, sauce og en gelé på syltet hyldeblomst, og den anden var lammebryst med grønlangkål, sennep, tyttebær og skysauce. Begge retter var udmærket - især når man sørgede for at fordele ingredienserne godt.

Desserterne blev også delt, hvor den ene bestod af blåbær, marmelade, maltkiks og en fast hvid chokolade mousse. Og den anden var bagte blommer, youghurtsorbet, rød syre og mandelkage. Begge desserter var gode, men den med blåbær var alligevel klart den bedste. I den kunne vi iser godt lide moussen, som egentlig mindede mere om en semifreddo pga. dens meget faste tekstur.


Og til maden fik vi en flaske 2010, La Lune fra Angeli, der er en hvidvin, vi kender godt, og som har en god fylde.

Vi havde en god aften på Pony. Hovedretterne og den ene dessert var virkelig skønne, og det resterende var bare ok. Jeg kan absolut ikke udelukke, at vi vender tilbage, men samtidig er jeg heller ikke overbevist om, at vi vender tilbage. Sebastian føler nok, at madstilen bedre egner sig til en fast menu, som man får på Kadeau. Egentlig er jeg ikke helt enig, men samtidig er jeg ikke tændt nok på Pony, til at jeg vil kæmpe for at vende tilbage.

På den anden side vil stedet måske egne sig til en tøsefrokost, så måske kommer jeg alligevel tilbage en dag :)

lørdag den 21. september 2013

London madoplevelser mm.

Vi besøgte London i 8 dage i August måned, hvor min mor var med det halve af tiden. Vi boede denne gang i en lejlighed, vi havde fundet på airbnb fremfor at bo på hotel. Dette var især mere praktisk, når nu vi var 3, og det er helt klart noget, vi vil gøre igen. Vi boede midt i Soho, der betød en vis mængde larm og maddufte. Vi kunne f.eks. ikke sove med åbne vinduer om natten, da den kinesiske restaurant, vi havde som nabo, havde udluft tæt på vores vindue, så næste gang vælger vi nok ikke lige Soho. Det var dog dejligt at bo så tæt på alt.

Restaurant: HKK
Hjemmeside: http://hkklondon.com/

Første fine restaurant besøg i London var til HKK, som ligger i Londons finans distrikt (City). Stedet er rigtig fornemt og simpelt indrettet med en afslappet og samtidig præcis betjening. Det var klart et sted, hvor man følte sig godt tilpas. Og de blev overhovedet ikke fornærmet over, at vi bad om almindelig bestik til min mor fremfor spisepinde. Vi har faktisk været ude for steder, hvor dette enten ikke var muligt, eller at de ikke lagde skjul på, at dette bare ikke passede dem. Her var det heldigvis ikke et problem, og de var rigtig gode til at huske det i løbet af aftenen også.

Vi bestilte stedets 15 retters tasting menu, der som udgangspunkt var en surprise menu, men hvor vi fik en menu udleveret sidst på aftenen:


Jeg vil ikke gå igennem hele menuen, men blot udvælge et par highlights at fortælle jer om.

Vi fik f.eks. en ret med Peking and, hvor vi fik mulighed for at se på dem tilberede retten. Resultatet blev en ret i tre dele, hvor man nøje blev instrueret i, hvordan man skulle spise den. Først; et supersprødt stykke skind, som man skulle dyppe i noget sukker. Så; et stykke rigtig fed og saftig and, der skulle spises med salaten, som skindet havde lagt på. Og sidst; "pandekagen" med fyld af and og grønt sammen med en hoisin sovs. Normalt foretrækker jeg den oprindelige og mere grove version af klassiske retter som denne, fremfor forfinede versioner vi har fået på diverse gourmet asiatiske køkkener, men dette var en klar undtagelse. Det smagte fantastisk - især det fede og ekstremt smagfulde hele stykke med salaten til.



Herudover fik vi f.eks. ægnudler med havtaske og italienske hvide trøfler.

Den eneste ret, vi ikke var så glad for denne aften, var en goji bær kage - den var virkelig speciel. Alt andet var interessant og god, og en del retter var altså direkte fantastiske.

Især de to kød retter (griseslag og wague bøf), vi fik sidst i menuen, var fantastisk smagfulde - måske endda bedre en anden.


Til maden fik vi en vinmenu, der skilte sig lidt ud fra de sædvanlige, da nogle af glassene var sake eller drinks, og dette var en afveksling, vi klart kunne lide. Det var også denne aften, at det gik op for os, at vi faktisk godt kan lide sake - i hvert fald god sake :)

Vi havde en skøn aften med en menu, der var alsidig og velsmagende - lige med den ene undtagelse altså :) Og det kan absolut ikke udelukkes, at vi en dag vender tilbage hertil.


Normalt når vi besøger London, så bruger vi mere tid på shopping, madoplevelser og bare at gå rundt og opleve stemningen i byen end at se de mere turistlige attraktioner. Sebastian boede i London det første års tid efter, at vi mødte hinanden, og stedet er derfor mere blevet et andet hjem end en ferieby for os.

Denne gang havde vi dog min mor med på noget af turen, og da hun aldrig har været i London, havde vi ekstra grund til at se de mere turistlige steder. Faktisk var det eneste, vi ikke fik set, som hun gerne ville have nået at se, tower of london og tower bridge, ellers så vi parlamentet, big ben, trafalgar square, buckingham palace og meget andet.

Derudover var vi på voksmuseet, hvor mor bl.a. fik set en voks Elvis, som hun er stor fan af. Hun var dog en anelse skuffet, da det var en ung Elvis og ikke en fra hans lidt ældre dage, som hun bedst kan lide ham fra. Voksmuseet var en noget blandet oplevelse i min mening. Selve voksdukkerne, som er det man først ser, var udmærket. Især kunne jeg godt lide dem, der skilte sig lidt ud. Såsom en turist med et kamera, der var ved at tage et billede af en af voksfigurerne, men som altså viste sig at være en voksfigur i sig selv. Derefter kom der nogle mere eller mindre mislykkede udstillinger, som en ekstrem kedelig gyser-afdeling, en lettere kikset "London gennem tiderne udstilling" og en virkelig vellykket 4D film, hvor en 3D film blev ekstra krydret med kraftig vind, vandsprøjt osv. Den var godt lavet, hvor både historien og effekterne var underholdende. Min største kritik af voksmuseet udover de mindre gode udstillinger er mængden af turister, de lukker ind. Det er simpelthen for meget på en gang, hvor man til tider knap kunne komme rundt for andre mennesker.

Og vigtigst af alt, så fik vi os endelig taget sammen til at se Stonehenge. Og ja, selvom det bare er nogle sten på en mark, så var det bestemt turen værd. Man kommer ikke helt hen til stenene mere, de skal jo beskyttes, men man går rundt om stedet med en audio guide, hvor man hører om nogle af teorierne om, hvordan den blev lavet og hvad den blev brugt til. For som Ylvis synger, så ved man det jo bare ikke :) Salisbury, som er byen turist bussen til Stonehenge kører fra, er i øvrigt også en hyggelig by at gå rundt i.


Restaurant: Pollen Street Social
Hjemmeside: http://www.pollenstreetsocial.com/

Dette var nok en af de mest positive overraskelser på turen til London. Stedet har duge på bordene men er stor, travl og larmende nok til, at det mere minder om en bistro end om en michelin restaurant - alligevel er der ingen tvivl om, at de fortjener deres stjerne.

Jeg valgte fra deres billige frokost menu, og Sebastian valgte fra den lidt dyrere ala carte menu.

Jeg fik:
Langsomt kogt æg med svampe på toast og sprød kyllingeskind.
Griseslag og kinder med kartoffel, stegt æble, blodpølse og abrikosgelé.
Parfait på gedemælk med abrikos, timian, basilikum og abrikossorbet.

Og Sebastian fik:
Kammusling carpaccio.
Lam med jordskok og aubergine.
Jordbær og basilikum "Eton mess".

Den mad, man får her, er kompliceret, eksperimenterende og fuld af kraftige og skønne smage. Og der er ingen tvivl om, at vi vender tilbage hertil, og måske vil vi også prøve et af stedets mindre fine søster restauranter næste gang.


Restaurant: Gauthier
Hjemmeside: http://gauthiersoho.co.uk/

Gauthier lå lige om hjørnet fra, hvor vi boede i London. Stedet mindede på mange måder mere om et fint hjem end en restaurant, hvor gæsterne sad i forskellige rum fremfor i et stort. Indretningen var fin og romantisk.

Vi valgte hver tre retter fra deres ala carte menu. De havde også en billigere frokost menu, men prisforskellen var ikke så stor, og der var især en ret fra denne menu, som jeg bare måtte prøve.

Mine retter var:
Hummer og kammusling med lime, koriander og skaldyrs skum.
Risotto med brunet smør og sort sommer trøffel.
Due med have merian, løg, artiskokker og sovs lavet på duens lever og hjerte.
Mørk chokolademousse.

Og Sebastian fik:
Varm sommer salat grønne bønner, hestebønner, løg, trøffel og sprød griseslag.
Stegt Sankt Petersfisk med porrer, kørvel, basilikum og en fiskefond.
Lam med abrikos, hestebønner, asparges og timian.
Baba (kage med alkohol) serveret med kirsebær som hele, marmelade og sorbet.

Frokostens bedste ret var klart min trøffel risotto, der er den bedste risotto, jeg har fået, og også den bedste brug af trøffel, som jeg har oplevet. Min due var også god omend ikke så god, som den jeg fik på Dinner tidligere på ugen, og resten af retterne var enten ok eller lettere skuffende.

Jeg er ikke sikker på, at vi vender tilbage til Gauthier, men hold da kæft, hvor var den risotto god.



Restaurant: Hedone
Hjemmeside: http://hedonerestaurant.com/

Vi havde forventet meget af Hedone, da vi havde læst en del meget positive reviews om stedet skrevet af andre madbloggere. Stedet lå et godt stykke fra centrum, og det tog os næsten en time at komme dertil - nu var det så også ekstra besværligt fordi central line kørte efter særlige tider pga. arbejde på linjen.

Stedet er lyst og enkelt indrettet og mindede igen mere om en bistro end en michelin restaurant - både i stemning og indretning. Dette gør mig nu ikke noget så længe maden bare er god.

Menuen var denne aften:
Pocheret østers med æbler og skalotteløg.
Tomater med Orléans sennep, dild og youghurt sorbet.
Kammusling kogt i sine egne safter og skal med tang. (ekstraret)
Flydende parmesan ravioli med mælde, mild peberrod og svampe.
Dyr med mangold, rødbeder og kirsebær.
Friske figener med citron og timian.
Varm chokolade med hindbærstøv, passionsfrugt gelé og vanilje is.

Maden var udmærket men absolut ikke noget at råbe hurra for. Tomat retten var nok den bedste, men ved samtlige andre retter sad vi bare og tænkte, at dette har vi fået bedre andetsteds. Vi er altså klart skuffede over Hedone og vender ikke tilbage - jeg syntes bare, at deres retter manglede lidt smag.


Restaurant: Galvin
Hjemmeside: http://www.galvinatwindows.com/

Galvin at Windows ligger på øverste etage af London Hilton hotellet i Mayfair, hvor man kan få en fantastisk udsigt over London. Man kunne se rigtig lang næsten uanset, hvor man sad, men samtidig er der ingen tvivl om, at der har været bedre retninger at kunne se i end den, vi sad ved.

Jeg fik:
Salat "Lyonnaise" med langsomt kogt andeæg og røget and
Safran risotto med rødspætte, tomat fondue og "jus gras"
Figen tærte med portvin, lavendel og marcipan is

Og Sebastian fik:
Stegt makrel med  karamel på sort oliven
Langsomt stegt griseslag, quinoa, fersken, syltede shimeji svampe og krydret sovs på egne safter
Yoghurt parfait med kirsebær og pistacie


Vi havde nok været lidt i tvivl om Galvin inden besøget og valgte det måske mest for udsigtens skyld, men maden var faktisk udmærket - især min risotto, der var en fantastisk simpel, vellavet og smagfuld ret. Vi har faktisk forsøgt at genskabe den herhjemme - med nogenlunde held :)

Efter frokosten satte vi os ind i baren til et par drinks, hvor man havde en lidt anden udsigt - bl.a. imod city i den ene retning.

Restaurant: Yasin sushi
Hjemmeside: http://www.yashinsushi.com/

På Yasin sushi fik vi:
Knivmuslinger med smørsovs og sort trøffel
Yellow tail carpacchio med hvidløgs dressing
Rulle med "soft shell" krabbe

Og herudover fik vi deres "The Yasin" menu med et udvalg af 15 stk. meget forskellige nigiri.


Og til sushien fik vi deres sake tasters, hvor vi kunne prøve flere forskellige sake. Det var sjovt at prøve men det blev nu hurtigt sværd at skelne mellem dem, og da vi havde drukket dem alle, endte vi bare med at bestille endnu en taster fremfor at vælge den bedste at fortsætte med.

Yasin har serveret os noget af det bedste sushi, vi har fået, og vi kan nemt finde på at finde tilbage. Der var dog et andet sushi sted, som Sebastian gerne ville have besøgt "Sushi Tetsu", der dog var fuld booket ved dette besøg, så måske vil vi forsøge at booke den igen næste gang.

Restaurant: Dinner
Hjemmeside: http://www.dinnerbyheston.com/

Vi var desuden på Dinner, hvor jeg foruden endnu en tipsy cake og meat fruit fik en fantastisk due, der var endnu bedre end alle andre retter, jeg har fået her. Jeg er stadig meget imponeret over Dinner, men skal jeg være helt ærligt, så nød jeg maden på Pollen Street ligesåmeget, og den var betragtelig billigere, så næste gang skipper vi nok Dinner. Men vi skal tilbage en eller anden gang igen, for at besøge Dinner er nu noget helt specielt.

lørdag den 14. september 2013

Bror

Restaurant: Bror
Hjemmeside: http://www.restaurantbror.dk/

Dette var vores første besøg på restaurant Bror.

Vi bestilte 3 snacks:
Ærter, verbena
Blæksprutte med söl, hvidvin
Panerede og friturestegte tyretestikler med tatar sovs

Og som en sidste snack fik vi gratis fra køkkenet:
Kind af torsk med sprødt brød

Den bedste snack var ærterne og også blæksprutterne og tyretestiklerne var udmærket, men torskehovedet faldt ikke lige i vores smag - smagen af fiskekødet var bare for fed.


Menuen bestod af:
Rå (eller næsten rå) multe med grillet minimajs
Stegt hornfisk med syltet og stegt blomkål og små sprøde tern af kålrabi
Svinenakke med spinat, porre og blomkål
Sommebær og boghvede creme

Alle retterne i menuen var gode og retter, jeg gladelig ville spise igen. Favoritten for mig var den stegte hornfisk, der havde en fantastisk kraftig smag.


Bror er endnu en Noma-afstikker, hvor kokke, der tidligere har arbejdet på Noma, åbner eget sted. Lidt som vi har set med Relæ og Amass, og bror kan nok også sammenlignes med netop disse to. Den er ikke så imponerende og storslående som Amass, men i min mening meget bedre end Relæ's lidt for udfordrende stil. Jeg kunne egentlig godt tænke mig at vende tilbage en dag, men det begynder virkelig at være svært med så mange gode steder i København, der alle fortjener et besøg mere - ikke at jeg klager :)