torsdag den 29. november 2012

Asiatisk mad på Yuma

Restaurant: Yuma
Hjemmeside: http://www.yuma.dk/

I lørdags besøgte vi for første gang Yuma - den sidste skud på stammen fra kokkene bag Kiin Kiin. Stedet erstatter Burger & Bun, som de åbnede i starten af 2011 (var det vidst). Et gourmet burger sted viste sig desværre ikke at være deres styrke, og selvom den var blandt mine favoritter, kunne de ikke få det til at køre rundt.

Yuma minder meget om sine søster restauranter Chai Wong og Ricemarket. Menuen er ikke det samme, men stilen er næsten den samme. På Yuma har man dog valgt at lade nogle af de asiatiske retter blive lidt spansk inspireret - lidt sært måske.

Vi delte fire forretter:
Sesam stegte rejer med wasabi mayo
Forårsruller med gris og sød chili sovs
Citrongræs salat med jordnødder og hellefisk
Små blæksprutter stegt med hvidløg og koriander


Forretterne var alle gode, og selvom stilen var meget som på deres andre restauranter, var mindst to af retterne, blæksprutterne og citrongræs salaten, nogle jeg ikke har set de andre steder. Disse to var også vores favoritter; blæksprutterne var smagfulde og saftige, og citrongræs salaten havde en god intens smag.

Og herefter delte vi to hovedretter:
Paella med rejer, citrongræs og søde løg
Pad Yuma: brede risnudler stegt med sød soya, gris, vilde svampe og hvidløgAf hovedretterne var det klart nudlerne, der var vores favorit, hvorimod paellaen overhovedet ikke var i min smag. Der var alt for mange sære ingredienser deri, og så var risene underlige - tørre og nærmest brændte.

Vi vender måske tilbage til Yuma en dag, men da deres andre steder er mere hyggelige end Yuma, vil vi nok vælge en af de andre istedet - undtagen hvis vi får lyst til en af de specifikke retter, de har på stedet.

Ingen kommentarer: