lørdag den 14. april 2012

Frokost på Scetch (London)

Restaurant: Sketch
Hjemmeside: http://www.sketch.uk.com/

Det er meget svært at beskrive Sketch. Den består af flere restauranter og udstillinger, og det er ikke altid nemt at se, hvad er hvad. Vi skulle spise i det, der hedder "Lecture room", men inden vi gik derop, så vi nogle af deres udstillinger; et rum som bestod af mange ægge formet "rum", der hver i sig selv var et lille toilet samt en te sal, hvor hver stol, bord og glas på bordene var forskellige.


Rummet, vi spiste i, var også et kunstværk i sig selv fuld med farver og sjove detaljer.


Da dette var vores første besøg på restauranten, nøjedes vi med den billige frokost med 3 retter til 48 £ inkl. 1/2 l vand og 1/2 vin pr. person. Vi tog dog et glas champagne først og fik også ekstra vand og regningen endte derfor på lidt mere.


Forretten var en kombination af 4 retter, der kom på hver deres lille tallerken. Følgende er taget direkte fra deres menu:

Cucumber Velouté / Organic Salmon Roe with Vodka / Avocado and Shiso
Sea Bream Carpaccio / Artichoke Purée with Seaweed / Horseradish Jelly / Crunchy Rice
Quails Eggs / Spinach with Manzanilla / Iberico Ham / Brioche Crouton
Foie Gras / Pickled Cherries / Chocolate / Pane Carasau

Alle forretter var yderst smagfulde og interessante. Den, der mest overraskede mig, var fois grasen. Den kom som en mousse med chokolade på toppen, og det viste sig at være en fantastisk kombination.Til hovedret fik Sebastian gris og jeg fik torsk. Begge retter var lækre og smagfulde.

Flaked Cod / Grilled Octopus / Piquillos Butter with Ginger /
Potato Foam / Broad Beans

Slow-cooked Pork Belly / Lettuce Cream /
Radish / Green Peppercorn Bigarade / “Dundy Pinky”Til dessert kunne man vælge mellem ost eller en Pierre Gagnier dessert, hvor vi valgte desserten. Denne dag bestod den af en kombination af to skønne jordbær desserter. Og derefter fik vi te/kaffe samt noget sødt.


Der er ingen tvivl om, at vi vender tilbage til Sketch - både stedet og maden er for interessant til ikke at vende tilbage. Næste gang vil vi vælge en tasting menu eller ala carte, hvor vi blev fortalt, at retterne ofte kom med en del tilbehør foruden hovedtallerkenen. Så måske er ala carte ligeså interessant at prøve på dette sted end en tasting.

1 kommentar:

Mikkel sagde ...

Ser super lækkert ud. Er på to do listen, når jeg kommer til London. Tak for tippet :)


Hilsen

Mikkel
iPad reparation
http://ipadreparationer.dk/