tirsdag den 3. april 2012

Bastard (Malmø)

Restaurant: Bastard
Hjemmeside: http://www.bastardrestaurant.se/

Vi bor så tæt på Malmø, og alligevel er dette kun anden gang, vi besøger byen. Første gang var med mine forældre, hvor vi ikke havde booket bord i forvejen eller undersøgt spise mulighederne derovre. Denne gang havde vi booket bord på restaurant Bastard i forvejen og havde besøget som en af vores primære grunde til at tage til Malmø.

Vi valgte at dele vores to foretter, der var en "Bastard planke" og "Marv med persille og cornichoner". Brættet indeholdt 6 forskellige ting heribland pølser, skinker, rillette og paté. Det var en god og alsidig blanding, og er nok en af de bedste brætter, vi har fået. Marven var også god men pga. det store indhold af persille og de meget syrlige cornichoner nød Sebastian nok denne ret mere end mig.

Til hovedret fik Sebastian gris med gulerødder, sølvbede og ingefær. Det er svært ikke at sammenligne Bastard med Nose2Tail, hvor vi også fik gris. Og Sebastian sagde om denne ret, at den var bedre, end den han fik på Nose2Tail. Jeg fik en smagsprøve, og der er ingen tvivl om, at dette var en skøn griseret, men jeg kunne nu også rigtig godt lide den på Nose2Tail, så jeg ved ikke helt, om jeg er enig.


Og jeg fik "Boudin Blanc", som var en hvid pølse med ærter, mørkler, kartoffelpuré og ramsløg. Dette var en yderst smagfuld ret. Pølsen i sig selv smagte egentlig ikke af så meget, men tilbehøret havde en god og kraftig smag. Jeg spiser gladelig denne ret igen. Sebastian derimod kunne ikke lide den - nu er han så heller ikke så meget for denne type pølser.


Til dessert fik Sebastian en brioche med is, chokolade og nødder.


Og jeg fik profiteroles med is, chokolade sovs og karamel sovs. De smagte udmærket, men næste gang, vi besøger stedet, springer vi nok desserten over. Kødretterne var bare så meget bedre.


Og kommer vi tilbage til Bastard? Det er meget muligt. Nu hvor det ikke er så tit, at vi besøger byen, kommer det an på, hvilke andre steder vi også gerne vil besøge i Malmø. Næste gang håber vi på at få et bord på Bloom in the Park.

1 kommentar:

Lasse sagde ...

Mange anbefaler fiskerestauranten Johan P. i Malmøs saluhal.
Måske et besøg værd?