fredag den 28. december 2012

Tilbage på fantastiske Restaurant Frederikshøj

Restaurant: Frederikshøj
Hjemmeside: http://frederikshoj.com

Vi besøgte Restaurant Frederikshøj første gang i August måned, og vi var så imponerede over stedet, at vi genbesøgte det her i december måned på vej hjem for at holde jul med familien.

Vi fik de første 5 retter fra deres livretter menu, delte en oste servering og afsluttede med at dele deres signatur chokoladedessert, der er en separat ret fra menuen.

De fem retter fra livretter menuen bestod denne aften af:

Musling, marv, røg og gulerod.
Jomfruhummer, blomkål, brunet smør og nødder.
Torsk, grønkål, suppe og trøffel.
Svinekæber, foie gras, hindbær og flæskesværd.
And, rødkål, tyttebær og jul.

Eneste ret, der var en genganger fra sidst, var den med svinekæber og foie gras. Dette var også vores favorit fra sidste gang, men denne aften blev den dog overgået i stor stil af jomfruhummeren, der havde en fantastisk, simpel og kraftig smag. Den eneste ret, der ikke rigtig faldt i vores smag, var den med blåmuslinger, og nu har vi så aldrig rigtigt kunnet lide blåmuslinger, så det var ikke så overraskende.

Osten var et godt udvalg af måske 6 forskellige oste og med et simpelt men godt tilbehør.

Og til sidst fik vi så Frederikshøj's signatur ret med 12 forskellige små chokolade desserter - som en slags mega chokolade tapas. Det smagte rigtigt skønt, men selvom vi er rigtig glade for chokolade, følte vi nok, at det var for tung en dessert efter alt det andet, så jeg anbefaler klart at tage færre retter, hvis man vil slutte af med denne.


Til alt det lækre mad fik vi en flaske Tignanello årgang 2009.

Vi havde endnu en skøn aften på Restaurant Frederikshøj, og jeg glæder mig til at besøge stedet igen i 2013 igen. Stedet er hurtigt blevet en af mine absolut favoritter, og det lader til, at det eneste Wassim Hallal ikke formår, er, at få os til at kunne lide blåmuslinger. Alt andet, vi har fået på vores to besøg i 2012, har vi elsket, og jeg er overbevist om, at vi også vil elske hans mad i 2013.

Ingen kommentarer: