fredag den 23. marts 2012

Brdr. Price

Restaurant: Brdr. Price
Hjemmeside: http://rosenborggade.brdr-price.dk/

Dette var vores første besøg på Brdr. Price i Rosenborggade. Vi spiste i spisestuen, som er den lidt mere formelle del af restauranten. Der var en del retter på deres kort, vi gerne ville prøve, og vi valgte derfor at dele vores forretter og hovedretter.

Vi valgte følgende to forretter:

Kammuslinger "Rockefeller", som var kammuslinger gratineret med en blanding af rasp, krydderurter, hvidløg og smør.

Samt en Landpaté på økologisk gris serveret med cornichoner og selleri remoulade.

Begge forretter var lækre uden at være fantastiske. Kammuslingerne havde den største wow effect, men smagsmæssigt kunne jeg nok bedst lide den simple og velbalancerede landpaté.

Til hovedret valgte vi følgende retter:

"Lammenavarin", som var en ragout på lam, gulerødder, perleløg, kartofler og andet grønt. Der blev desuden anbefalet, at man valgte deres kartoffelmos fra "side-order menuen" til, hvad vi så gjorde.

Samt "Pollo Sorpresa", som var paneret kyllingbryst med fyld af hvidløgsmør, skinke og bøffelmozarella serveret med en grøn salat.

Begge hovedretter var gode, men det var klar den supermøre lammeret, der var den bedste. Vi undrede os dog over, hvorfor der var kartofler i, når nu de anbefalede mosen til. Da mosen klart passede bedre til den smagfulde ret end de kartofler, der var i, syntes jeg, at de skal droppe de hele kartofler og istedet tilføje mere af det andet grønne - især perleløgene og gulerødderne var gode.

Kyllingen var også en udmærket ret, men jeg fandt den nok en anelse tør. Sebastian syntes dog klart bedre om den end mig, så måske er det bare mig, der er lidt for krævende.

Til dessert fik Sebastian en Tiramisu, som han selv fik lov at spise - jeg kan jo ikke lide kaffe.

Og jeg fik en lækker crème brûlée, som havde en dejlig tyk og sprød sukkerskorpe.

Vi havde en dejlig aften på Brdr. Price. Ikke alt var perfekt, men da vi ikke har mange af denne type (mere rustikke og søndagsåbne) steder på vores liste, vil vi klart vende tilbage, og på trods af, at vi delte vores retter denne aften, er der stadig andre retter på menuen, jeg gerne vil prøve.

1 kommentar:

Lasse sagde ...

Tak for endnu en fin anmeldelse. Faktisk den mest positive anmeldelse af Brd. Price jeg har læst. Men jeg synes da også at kunne spore, at I ikke var ovenud begejstret. Især når du slutter af med at konkludere, at I gerne kommer tilbage, fordi stedet som et af de få har åbent på de tider, de har? :-)

Mvh. Lasse