mandag den 12. marts 2012

Chokolade Festival 2012


Vi besøgte chokolade festival 2012 i søndags. Det kostede 150 kr. og inkluderede 6 poletter. Der var masser af smagsprøver på messen, både af de små og de lidt større, som man så skulle bruge poletter på.

Udstillerne var i år:

Der var godt travlt på messen. Jeg syntes nok, at der var lidt for mange mennesker, da det ofte var svært at komme til en bod. Det lykkedes os dog at komme hele vejen rundt, og det var interessant at snakke med så mange fagfolk. Det er en meget anderledes oplevelse at købe en chokolade af en, der har forstand på chokolade, end bare at snuppe en bar i en eller anden ubetydelig forretning. Her kunne man bedre sige, hvad man kan lide, og bede dem om at anbefale noget.


Chokomania -boden havde en godt udvalg af Amadei chokolader, som er et mærke, vi har været glade for. De fleste havde vi set og smagt før, men de havde også et udvalg af Amedei's "1. Cru" chokolader, som vi ikke har smagt før. De havde dem både i normale bar størrelser og disse ministørrelser, som vi brugte tre poletter på. Vi spiste dem alle på messen, så vi vidste, hvilke vi bedst kunne lide, og dermed skulle købe til senere. Vi købte de tre øverste på billedet, da de var de tre, vi bedst kunne lide. Faktisk var de alle gode - dog syntes vi, at Venezuela var lidt kedeligt.


Vi brugte også poletter på et lille udvalg af Pralus chokolader. På det tidspunkt var vi dog så mætte af chokolade, at vi har valgt ikke at spise dem endnu. Så må vi håbe, at vi senere kan få fat i dem, vi bedst kan lide af disse.


I alt købte vi  følgende chokolader, og reviews af disse vil i senere kunne finde på min chokolade blog.

Ingen kommentarer: