tirsdag den 23. august 2011

Stockholm madoplevelser

Vi var klart glade for de restauranter, vi havde booket i Stockholm. I har allerede hørt om dem; F12, Frantzen/Lindeberg og Matbaren.

Vi havde derimod svært ved at finde frokost steder i starten, og en dag endte vi endda med at spise en burger på Burger King. Vi fandt dog to steder til sidst, som vi blev så begejstret for, at vi klart vender tilbage næste gang vi er i Stockholm.

Den første sted er Restaurant Hjerta, som vi fandt vha. Sveriges white guide, der viste sig at være en udmærket måde at finde gode interessante restauranter i Sverige.

Her fik Sebastian kylling.
Og jeg fik en stykke pighvar.
Begge retter var lækre og mere end rimlig i prisen. Vi vender klart tilbage hertil.

Det andet sted var Tysta Marie i Östermals Saluhall, hvor vi fik svensk mad på en knap så fin men stadig meget velsmagende måde.

Jeg fik svenske kødboller:

Og Sebastian fik Bøf Lindstrøm:

Begge retter var udmærket, men især kødbollerne var lækre. De havde også mange andre retter, der lød interessante, så vi vender klart tilbage næste gang igen.

Vi besøgte også Pontus by the Sea. Dette gjorde vi den eneste aften, som vi ikke havde booket restaurant til. Vi kommer nok ikke tilbage hertil. Maden var ok, men middelmådigt.

Ingen kommentarer: