mandag den 28. september 2009

Den lille fede

Restaurant: Den lille fede
Første ret var blomkålssuppe med sur-sød dumpling.
Anden ret var hjemmelavet spaghetti med frisk chorizo, aubergine og æggeblomme, hvor æggeblommen var kogt ved 63 grader og derefter paneret og friture stegt. Dette er klart den bedste og mest interessante ret jeg har fået på den lille fede. Spaghettien var dejlig cremet og smagte lækkert til de røgede chorizo og den fantastiske æg. Derefter fik vi smørpocheret torsk med blåmuslinger, selleri, salturt og røget hvid peber. Fjerde ret var en dejlig mør svinekæbe med en let kartoffelskum, sprøde kantareller og en dejlig kraftig sovs på kæben. Endnu en fantastisk ret. Hovedretten var braiseret oksetykkam med okse striploin, græskar puré, syltet græskar og bagte løg. Jeg syntes at dette var en dejlig ret men Sebastian syntes nok at det var lidt for meget græskar. Og desserten var en chokolade kage med pistacie is og sensommer bær. Vi havde endnu en dejlig aften på den lille fede. Udeserveringen om sommeren er nok mere hyggeligt og mindre larmende men maden var klart bedre denne gang. Ingen af dem skuffede os og to af dem var endda helt fantastiske og det er godt klaret for et sted med en menu til så rimelig en pris. Vi kommer uden tvivl tilbage.

Ingen kommentarer: