torsdag den 25. april 2013

Michael Mina (San Francisco)


Restaurant: Michael Mina
Hjemmeside: http://michaelmina.net/

Vi havde bestilt bord til frokost på Michael Mina i San Francisco, som er en restaurant Sebastian før har besøgt med held.

Jeg kunne godt lide indretningen af stedet med rustikke skurrede vægge med flotte jordfarver. På en måde var indretningen minimalisktisk med flotte træborde uden duge, og samtidig var stolene betrukket med noget flot og pyntende betræk. På væggene hang der store spejle, og i potterne var der store grønne planter.

Vi startede med at bestille nogle udmærket drinks og drak ellers kun vand til maden. Til maden fik vi noget skønt smørstegt brød. Retterne var ikke så store, men brødet alene mættede en del, og det smagte jo for godt til, at man kun skulle have et stykke.

Vi delte vores to forretter. Den ene var en kraftig smagende ret med bucatini, oksehaler, safran, forårsløg og chili. Dette var en skøn ret, omend den godt kunne have brugt lidt mere salt. Og den anden ret var en mere mild ret; krabbekager med grape, avokado og koriander olie. Denne ret havde en god ren krabbesmag, men den kunne godt have brugt lidt mere tilbehør.


Til hovedret, som vi også delte, fik vi en "Fish and Chips" med torsk, kartoffel kroketter og asiatisk coleslaw. Denne ret var nok frokostens mindst imponerede ret - jeg tror måske, at den blot var for sund til at være virkelig god. Ikke at sunde retter ikke kan være gode, men jeg syntes bare ikke, at det klæder denne ret. Derudover fik vi en variation på gris med æble, hvidløg, selleri og krydderiet "Moresque", som virkelig klædte grisen. Denne ret var klart bedre end fisken, men vi fandt det nok irriterende, at de tre stykker gris var så forskellige - så hellere bare tage tre af de bedste stykker.


Til dessert fik vi "Red Velvet Genoise" med jordbær, hibiscus og rooibos, samt en citron tærte med lime, citron, pinje kerner og miso. Begge desserter var skønne og perfekte på hver deres måde.


Michael Mina's mad er ikke altid perfekt, men det er klart godt, og jeg vil anbefale det til enhver, som vil have en god og velsmagende frokost. Sebastian siger også, at han er god til det mere luksuriøse aftens måltid.

Ingen kommentarer: