lørdag den 18. juni 2011

Sushi eksperimentet - hvor finder man den bedste sushi?

Der var engang, jeg ikke kunne lide sushi. Den tid er ovre, og jeg er nu en klar sushi fan. Det skal dog være rigtig god sushi - ellers gider jeg ikke spise det. Vi har prøvet en del steder nu, men har endnu ikke et fast svar på, hvor man får den bedste sushi.

Vores favoritter er lige nu:

Sushitarian
Alex Sushi
Damindra
Sticks and Sushi i Tivoli hotel
Umami
Green sushi (måske for speciel til listen)

De synes hver at have deres fordele og ulemper. Alex har f.eks. den bedste laks, men er også den dyreste. Umami har en fantastisk tun rulle (Negitoro), hvor de kun bruger det bedste fra tunen, men også Umami er meget dyr. Damindra laver en rigtig god sizzling sashimi, der dog er ekstra usund pga. dressingen. Sushitarian har også en god tunrulle med cashew nødder i. Green sushi er grovere og måske sundere. Og sidst men ikke mindst; Sticks and Sushi har et stort udvalg og laver en rigtig god tempura rulle - og så er udsigten skøn fra Tivoli hotel.

Jeg ved ikke, om det overhovedet er muligt at finde den bedste sushi, når nu de har hver deres styrker, men vi vil prøve. Vi vil derfor genbesøge disse steder. På hver sted vil vi prøve en laks nigiri, en tun rulle samt nogle af vores favoritter fra givent sted, og ud fra det vil vi rate hver sted i et forsøg på at finde den bedste sushi restaurant i København.

Så nu er mit spørgsmål; Kender i et sted, jeg har glemt, eller blot ikke kender til? Og hvis ja, hvad er jeres favoritter på dette sted?

2 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Min favorit har i flere år været Fifty Fifty, der ligger ved Det Ny Teater. Vi var dog knapt så imponerede, da vi var der for nylig, men ellers har vi haft en række gode oplevelser der med fusionssushi.

Der er også Bento, som ligger på Vesterbro. Det er enkel og velsmagende sushi, og det er det sted, der kommer tættest på japansk sushi - ikke så meget gejl og friture. Mener også at det er japanere, der ejer stedet.

Mads sagde ...

Heroppe i 2900 Happiness er jeg stolt af at sige at vi har 5 gange så mange sushi restaurenter som vi har pizzariaer!! Den bedste af dem er for os Sticks'n'Sushi på Strandvejen 199. Og hvis man er heldig, så er der også plads udenfor. En solrig sommeraften med sushi på Strandvejen går man altså ikke galt af :-)