Hjemmeside: http://www.kokkeriet.dk
Lidt billeder fra vores besøg på Kokkeriet i December.
Flager med fois gras creme.
Jordskok med Karl Johan mayo og revet trøffel.
Graved havtaske med græskar på 4 måder inkl. en interessant mayo på græskarkerneolie.
Saltet torsk med dild, fennikel og akvavit skum.
Grillet jomfru hummer med geleret skinke, syltet løg, grønkål, rugbrød og jomfru hummer bisque.
Stegt hellefisk med brød, æbler, endiver og jernurt.
Selleri.
Oksekød med hasselnødder
Pre dessert.
Chokolade dessert.
Til maden fik vi en 2002 Brauneberger Juffer-Sonnenuhr Spätlese fra Fritz Haag og en rødvin som var en 2007 Blue Farm. Rødvinen havde en interessant tobak smag.
Vi havde en dejlig aften på Kokkeriet og er stadig imponerede over deres smag og opfindsomhed.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar