søndag den 5. september 2010

Il Dona

Restaurant: Il Dona
Vi besøgte Il Dona en lørdag aften og det var rart at se at de for en gangs skyld havde fuld hus og endda med en selskab ude bagved. De klarede sig udmærket men begik dog et par småfejl undervejs, såsom manglende brød på bordet, manglende ske til gazpacho'en, forkert vin serveret og forvirring blandt tjenerne om hvordan menuen var sat sammen.
Il Dona har lige lavet deres menu om så man kan få den i tre længder; corto, medio (var den lange før) og lungo. Vi fik den lange men jeg tror at vi næste gang tager den mellem, da man nemt kan nøjes med denne og vi er nok ikke villige til at ofre en pasta ret for flere anti pasti som man skulle denne uge (måske alle?).
Vi fik først en lille appetizer; rødbede chips med pastinak creme.
Og derefter fik vi 6 antipasta;
Den første var jomfruhummer tempura med syltet fennikel og chili. Og derefter strudel med spidskål og mandel samt polpetta med ratatouille.
Og en tomat gazpacho med skum og tern på agurk. Og til sidst broccoli komposition samt bagt risotto med safran sovs og stegt rødløg.
Pasta retten var åben ravioli med sølvbede og tallegio. Verdure, grøntsagsretten var pesto og pasta af grøntsager og æble. Vi valgte at dele hovedretterne halvvejs så vi kunne smage dem begge.
Vegetar retten var aubergine, selleri og tomat.Og kødretten var lam med kartofler, radicchio og rødvins sovs. Osten bestod af tre stykker; pecorini, brio og gorgonzola. Og inden desserten fik vi et glas med citron isterninger med lakrids Desserten var mascarpone med hvid chokolade og pistacie. Maden denne aften var lækker som altid og der er nok ikke meget tvivl om at vi vender tilbage.

Ingen kommentarer: