søndag den 12. september 2010

Burger på Cafe Royal

Restaurant: Cafe Royal
Hjemmeside: www.caferoyal.dk (virker ikke pt?)
Dette var "sidste" 6 stjernede burger fra burgerguiden vi manglede at prøve og jeg må sige at vi blev noget skuffede. Faktisk har jeg aldrig prøvet Luna's burger, men Sebastian fik den engang og var ikke imponeret.
Først det gode; osten (emmentaler tror jeg) var fantastisk i burgeren - klart den bedste ost jeg har fået i en burger. Det grønne var godt - jeg kan især godt lide at de brugte rødløg fremfor almindelige og friske agurker fremfor syltede. Sebastian var ikke glad for den meget grove bolle men selvom jeg mener at det er usædvanlig med en så grov burgerbolle kunne jeg faktisk ret godt lide den.
Og det dårlige; Pommes fritsene føltes ikke hjemmelavede - de var tilpas stegt men virkede alligevel som nogle man kunne have fået på en helt almindelig fast food sted. Ketchup var af den krydrede slags og mindede nærmest mere om tomatpuré end ketchup. Og værst af alt bøffen var klart overstegt - tør og kedelig.
Altså en burger med sine gode og dårlige sider og på trods af at den har 6 stjerner på burgerguiden vil jeg ikke tage den med på min liste. Jeg ser ingen grund til at spise denne burger igen, når man kan få bedre burger andetsteds.
Min liste over mine favorit burgere er nu: 1) Halifax's Lone Star burger
2) dagH burger
3) Tight-burger
4) MASH burger
5) Cafe Marius’s burger
Bemærk, at jeg har fjernet Quotes burger helt, da jeg ved sidste besøg så nogle andre få den og de synes at have lavet helt om på deres burger opskrift. Den skal genprøves igen inden at den fortjener en plads på listen.

Ingen kommentarer: