lørdag den 12. december 2009

Oubæk

Restaurant: Oubæk
Sebastian startede med svamperavioli med hummer.
Og jeg fik Oubæks version af en "Salade Gourmand". Den smagte lækkert, men jeg syntes klart at de brugte for mange ingredienser, hvilket gjorde at den mindede mere om en charcuterie end en "salade gourmand". Faktisk gik mange ingredienser igen fra den charcuterie jeg fik ved vores forrige besøg og det syntes jeg er en skam. Som anden ret fik jeg pighvar med spinat, løg og hollandaise. Ved første bid tænkte jeg at denne fisk var vist stegt lidt for meget. Ved anden bid tænkte jeg "nej hvor sprødt; det er vist med vilje at den er stegt sådan". Og derefter elskede jeg retten. Fisken var sprød og smagte helt fantastisk med den milde og bløde hollandaise sovs. Og Sebastian fik stegt fois gras. I kan se billede af denne i min forrige Oubæk review.
Som tredie ret fik Sebastian okse mørbrad med indbagt oksehale, brissel og svampe. Og jeg fik en "Bouef bérnaise". Nabo bordet var utilfreds af størrelsen af denne ret. Jeg syntes derimod at det er skønt at kunne få en bøf bearnaise, som jeg elsker så meget, og stadig have plads til to andre lækre retter. Så er det eneste du vil at have en god bøf bearnaise, så besøg ikke dette sted men tag derimod på mash som også laver en god bøf (http://www.mashsteak.com/).
Oubæk laver rustik og simpel mad der smager fantastisk. Jeg kan klart anbefale alle at besøge stedet.
Oubæk har en menu kort der ikke ændrer sig meget, men alle retter lyder så fantastisk at man har lyst til at prøve dem. Og på to besøg er det lykkedes mig ikke at tage nogen gengangere også selvom meget af det jeg får på Oubæk er noget jeg gerne spiser igen.
Og nogle retter spiser jeg MEGET gerne igen:
Bøf bearnaise
Stegt fois gras
Hummer med mayo
Pighvar retten fra dette besøg

Ingen kommentarer: