lørdag den 12. december 2009

Frokost på The Paul

Restaurant: The Paul

The Paul har længe stået på vores ønskeseddel over restauranter vi gerne vil besøge og nu lykkedes det os endelig at besøge dem.

Vi fik en frokost en kold vinter lørdag. Stedet er lyst og hyggelig med en afslappet atmosfære. Betjeningen er professionel og usnobbet.

Vi valgte den billige frokost menu.

Inden menuen fik vi en appetizer der bestod af søde rejer med blomkål og pære. Dette var en dejlig mild og smagfuld ret.
Første ret var en vesterhavs pighvar med en stegt fois gras og syltede grønne og røde æbler på toppen samt hindbærs balsamico. Dette er en kombination af ingredienser jeg aldrig har smagt, og selvom jeg syntes at det smagte godt er jeg ikke så imponeret. Retten hører mere hjemme i en større tasting menu.
Hovedretten var braiseret oksekind med bløde svampe, sprøde løgstrimler og trøfler på toppen samt en pommes mousseline og indkogt sovs i bunden. Dette er noget af det mest møre og mest smagfulde kødret jeg længe har fået. Kødet var så mørt at vi spiste den helt uden kniv og tilbehøret var så perfekt dertil at jeg er meget imponeret over retten.
Desserten var hindbær og valnødder som hele, sorbet, meringue og dressing. En frisk og lækker dessert.
Til kaffen fik vi lidt petit fours som chokolade, flødebolle og karameller. Simpelt og lækkert.
Vi nød klart besøget på The Paul og vender tilbage for en længere tasting menu til sommer.

Ingen kommentarer: