mandag den 27. oktober 2008

The Capital (London)

Restaurant: The Capital
Hjemmeside: http://www.capitalhotel.co.uk/restaurantbar.html

Dette var vores første besøg hos The Capital. Stedet har to michelin restauranter og ligger i et lille hotel med samme navn som restauranten. Stedet er hyggelig og lyst indrettet. Vi var der til frokost, hvor vi tog en frokost tasting menu.

Første ret var en burger bøf lavet af fugl i en velouté. Simpelt og overraskende lækker.
Vi fik herefter en fransk sushi ret, med laks og vasabi. Retten var udmærket men jeg synes ikke at sushi hører til i det franske køkken.
Næste ret var stegte kammuslinger i en velouté af majs, der både havde hele majs og poppede majs i sig. Dette var en virkelig lækker ret. Kammuslingerne var tilpas stegte og blandingen af majs og popcorn gav veloutéen en interessant og lækker smag.
Sidste forret var en havbras med fennikel, oliven og tomater. Jeg har set denne sammensætning af ingredienser før og det lader til altid at være en god sammensætning. Og denne ret var ingen undtagelser.
Vi fik til hovedret et velstegt stykke kød med små fine pomfritter, samt lidt tyk sovs og en appelsin creme. En udmærket ret.
Inden desserten fik vi en portion tiramisu i et glas, som Sebastian måtte spise to af, da jeg ikke spiser noget med Kaffe i.
Desserten var frisk æble, æble is og vanilje is. Frisk og lækker. En dejlig afrunding når man egentlig er for mæt til dessert.
Vi havde et dejligt besøg på The Capital, men jeg må nok indrømme at vi nok ikke kommer der igen. Der er bare så mange andre steder i London vi gerne vil besøge igen og steder vi gerne vil besøge for første gang.

Ingen kommentarer: