torsdag den 24. marts 2011

La Buca

Restaurant: La Buca
Hjemmeside: http://www.labuca.dk/

Vi besøgte La Buca i Vanløse en Søndag aften. Stedet var hyggeligt og havde en hyggelig stemning. Og betjeningen var afslappet og venlig - meget passende til en søndag aften.
Til forret fik Sebastian en spinat gnocchi med en sovs af smør og parmesan. Retten var lækker og sovsen viste sig at være fantastisk at dyppe brødet i. Brødet vi fik var i øvrigt frisklavet, varm og en oplevelse i sig selv.
Og jeg fik husets antipasto "al carrello", der bl.a. bestod af kalv i tunsovs, rejer og artiskok i salat blad, marineret pære med and og tomat med røget helleflynder. Den bedste var den i ser nederst på tallerkenen. Den ser ret kedelig ud i forhold til alt det andet, men smagen var virkelig skøn og svær at beskrive. Det viste sig at være en ærte mousse med pancetta omkring.
Til hovedret fik Sebastian kalveinderlår med vagtelæg, asparges, champignon og trøffel. Også denne syntes Sebastian var lækker, især svampesovsen.
Og jeg fik en pasta "præstekværkere" med siciliansk pølse, karljohan svampe, tomat og fennikel. Dette var en virkelig lækker pasta med en usædvanlig smag af fennikel.
Til dessert fik Sebastian Tiramisu.
Og jeg fik en chokolade tærte med mascarpone creme og appelsin sorbet ved siden af. Og retten var overraskende lækker. Jeg spiser den gladelig igen, men med denne mængde mad er der måske ikke rigtig plads til dessert.
Vi nød aftenen på La Bucca og vender sandsynligvis tilbage. Det er lidt ærgerligt at den ligger helt i Vanløse men den er omvejen værd.

Ingen kommentarer: