Restaurant: Herman
Hjemmeside: http://www.nimb.dk/
Dette var vores tredie besøg på Herman.
Inden menuen fik vi lidt snacks; først et bid af glaskål, stenbiderrogn og røget gedeost.
Det smagte himmelsk!
Hovedretten var kalve mørbrad rullet i peber med brisler, svampe og en karl johan bearnaise sovs.
Vi valgte at få lidt ost inden desserterne. Dette bestod af egen valg fra et omfattende ostekort af danske gårdoste. Meget imponerende, men vi fravælger nok osten næste gang - der er bare ikke plads til det hvis man ikke fravælger andre retter.
Vi fik to desserter. Den første var citronmåne med frossen kamille te, citrus marmelade og marengs. Denne blev serveret med en wow-effekt af røg der kom ud fra hullet i siden af tallerkenen.
Og den anden var imiteret vagtel æg af ymer fromage med hvidtøl, chokolade og lakrids.
Til kaffen fik vi skum fiduser på væg.
Og karameliseret popcorn og tre chokolade trøfler; en med mynte, en med lakrids og en hvid med bær i midten.
Til retterne fik vi en flaske 2006 Clos Windsbuhl fra Domaine Zind Humbrecht. En stor hit hos Sebastian, som mente at det er den bedste hvidvin han har fået. For mig var den for sød i smagen.
Vi havde en rigtig lækker aften. Og jeg vil sige den første perfekte oplevelse på Herman. Herman har altid været god men alligevel har stedet formået at oppe sig; både i betjeningen og maden fra køkkenet. Retterne er lidt mere raffineret og perfekte end før og det gør en stor forskel.
Vi vender klart tilbage!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar