lørdag den 29. september 2012

Signatur menu på Damindra

Restaurant: Damindra
Hjemmeside: http://www.damindra.dk/

Vi har før spist på Damindra, hvor vi blot har fået sushi til frokost. Nu mente vi, at det var på tide at prøve noget af det andet, de har at byde på. Desuden troede vi, at de ikke længere havde et ala carte kort, da man ikke længere kan se den på deres hjemmeside, og da vi ankom, fik vi da heller ikke et ala carte kort i hånden sammen med de andre menuer. Men senere på aftenen hørte vi nogen specifik bede om et ala carte kort, hvorfra de fik lov at bestille, og da vi skulle til hovedretten, blev vi da også spurgt, om vi ville have lidt ekstra sushi inden da. Jeg ved ikke, hvad deres grund til at skjule ala carte kortet er. Måske er det bare nemmere for dem, når folk primært bestiller menuer.

Signatur menuen bestod af:
Tatar på kammusling med tofunudler, wasabi creme og kaviar.
Sort torsk med stegt foie gras, aubergine og sød miso.
Laks og avokado med wasabi dressing.
2 slags nigiri; tun tataki med fennikel og makrel med ingefær salsa.
Uramaki med sizzling oksekød og enoki svampe.
Toban yaki af ål, tofu, spinat og porre.

Vi tilvalgte desuden følgende sushi inden hovedretten:
Laksenigiri med hvidløg.
Yellowfish.
Gunkan: kammusling til mig og søpindsvin til Sebastian.


Alle retter i menuen mua. hovedretten med ål var skønne:

Kammuslingtataren var blød, delikat og samtidig smagfuld.
Den sorte torsk var meget anderledes, end den man får på Nobu. Selve torsken er nok bedre på Nobu, men kun en smule, og blandingen her med fed foie gras og skøn aubergine til var virkelig lækker, og er nok som en helhed en bedre ret, end den man får på Nobu.
Alle typer for sushi og tatar, vi fik denne aften, var virkelig godt, og vi vil komme tilbage en anden dag for at lave en ordentlig sushi vurdering.

Hovedretten var interessant, men ikke en vi nød så meget, må jeg indrømme. Selvom jeg godt kan lide ål på dansk manér, så var denne ikke i vores smag.

Vi vender klart tilbage til Damindra - om ikke andet, så for mere af deres skønne sushi.

Ingen kommentarer: